reklam

ombre modelleri

YENİ BALYAJ RENKLERİ Yeni yıla girerken ombre platin kızılın tonlarını her yerde görmemiz mümkün olacaktır. Kişi saçlarını tam olar... thumbnail 1 summary

YENİ BALYAJ RENKLERİ

Yeni yıla girerken ombre platin kızılın tonlarını her yerde görmemiz mümkün olacaktır.

Kişi saçlarını tam olarak açık tonlarda yani sarı olarak isyor ise oriel açıcı kullanmamız gerekir  doğal saçlarda oriel ile açılan saçlar otuzbeş ile kırk beş dakikadan fazla bekletilmemesi gerekir fazla bekletilen saçlar hasar görebilir istenmedik sonuçlara gidebiliriz.oril ile açılan saçımzı kişi ne renkte istiyor ise mesela kızılmı,bakırmı,sarımı,platinmi her ne istiyor ise orenge dönüştürmek kolay olacaktır.

Tabi saçımızı açarken saçımıza enaz zarar vermemek için saçımızı biraz nem desteği vermek çok fazla önemlidir.

Tabi yapacağımız sam daha önce açılıp işlem görmüş ise bu işlem yapılmamalıdır.Bu tarz işlemleri yaparken kaliteli açıcılar ve boyalar kullanılmalıdır.

İstenilen reklerde bonan saçlar daha sonrasında bakım kürleri ve çeşitli bakım yağları ile yoğun bir şekilde  bakım yapmamız çok fazla önemlidir.

HANGİ REKLER HANGİ TENLERE DAHA UYUMLUDUR

Kumral rekten başlayalım kumral renk daha beyaz tenlere çok daha uyumludur göz rengimizde dahada renkli ise bu işlemi en üst düzeye çıkartır.

Esmer bir bayanı göz önüne alırsak normal tümden sarı saçın aksine daha çok saç uçlarına ombre  yaptırmasını tavsiye ediyoruz.

Koyu bir saçınız var sizde daha açık bir tonlara gelmek istiyorsunuz koyu tonlarda özellik ile saçınız doğal değil boya ise kesinlikle oriel kullanılarak açılması gerekiyor,bunun aksine saçımız boyalı değil doğal ise sadece oriel kullanmadan boya ile boyanması üç dört ton saçın tonlamasına göre değişe bilir boyana her renk her tene uyumlu diye bir kayıt yoktur sade ne kadar abartısız renk o kadar uyumlu renk haline gelir bu tip işlemler uygulattığınız zaman saçlarınıza kesinlik ile saçlarınıza yoğun maske serum bakım uç serumları takviyesinde bulunmanızı tavsiye ediyorum kullanmazsanız ne olur diye sorarsanız hızlı bir şekilde günden güne saçınız sertleşmeye kurumaya hatta uçlardan kopmaya kadar gidebilir ama çeşitli bakımlardan saçlarınızı geride bırakmaz iseniz hergün iyiden iyiye hem yumuşak hemde rengini daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlaya bilirsiniz.

tarçın ombre
yoğun platin ombre

küllü yoğun platin ombre

platin sarı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder