reklam

ombre ve bob kesim

BOB KESİM Bob kesimin 2015'te ve dahada sonraki yıllarda önümüze çıkacağı kesin gibi görünüyor. dönüşünü tüm podyumlarda,caddele... thumbnail 1 summary

BOB KESİM


Bob kesimin 2015'te ve dahada sonraki yıllarda önümüze çıkacağı kesin gibi görünüyor. dönüşünü tüm podyumlarda,caddelerde heryerde görmeye devam edeceğiz.

Daha estetik daha simetri enseler daha açık katlı kaküller kaş hizasında elmacık kemiğinden en alta kadar devam eden gizli katlar göreceğiz.2014'de alışık olarak gördüğümüz karamel,çikolata ve bal köpüğünün aksine 2015'te daha sıcak kışkırtıcı sıcak çikolata tanlaları tüm yıl boyunca görmeye devam edeceğiz.

Bu rengin üzerine ombre yani balyaj biz buna bölgesel renklendirme diyoruz.
Tabi nasıl renklendirme diye soracaksınız sarı sevenler için daha sandre pastel tonlar öneriyorum sarının aksine sevmeyenler için doğal renklerden devam etmek isteyenler için daha az renklendirme sangi güneşten açılmış havası vere biliyoruz. 

O zaman yeni yıl hazırlıklarını yapmaya başlamalısınız hangi kesime hangi renklendirme daha uygun olur düşüncesine kapılmayın kendi kuaförünüz ten ve zevkinize göre siz en iyi balyaj uygulamasını yapmak için sabırsızlanmaya başlamıştır....

YÜZ ŞEKİLLERİ

Yüz şekillerini aslında şu tabirde tanıyabiliriz.iç yüzümüz ve dış yüzümüz olarak tanıyabiliriz.

Keseceğimiz saçda iç yüzümüz miyon ise bu yüzümüzün üzerine birde kakül düşürdüğümüzü düşünür isek yüzümüz daha küçük olur ve dahada iç kısımda kalmış olur  tabi şunu göz önüne alırsak bu tarz kesimlerde modelimizi ona göre seçmemiz doğru olacaktır.

Birde şöyle tanıyalım miyon yüz dediğimiz üçgen yüz dediğimiz birde oval yüz ve yuvarlak yüz dediğimiz şekillere ayrılmış olur ilk defa tanıyacağımız saçlarda ve nasıl kesim önerilerinde bulunduğumuz görüşler çok önemli müşterinize uygularsanız uygulayın yüz şeklini kafatası yapısını saçın yapısını öncelikle bunları her zaman ön planda tutmanızı öneriyorum..



doğru balyaj için karar verin

Hiç yorum yok

Yorum Gönder