reklam

kırık fön uygulaması

Kırık fön uygulaması ve içeriği Kırık fön uygulaması ve içeriği : Kırık fön uygulaması aslında uzaktan baktığımız zaman kolay gibi gör... thumbnail 1 summary

Kırık fön uygulaması ve içeriği


Kırık fön uygulaması ve içeriği: Kırık fön uygulaması aslında uzaktan baktığımız zaman kolay gibi görünse de çok zor olduğunu yapmaya başladığınız zaman anlarsınız.Kırık fönün açılımı halk arasında su dalgası yada veya kıvırcık olarak iki bölüme ayrılır.

Fön işleminde yapmanız gereken unsur olan malzemelerimiz metal fırça yada seramik fırça uygun saçlarda uygun dalgaları fırçalarınızı ebat büyüklüğüne göre belirleye bilirsiniz.
Yapacağınız fönde kırık fön işleminin farklı olarak saçın boyutu uzunluğu kısalığı fark etmiyor.Yani kırık fön şu saça uygulanır bu saça uygulanır diye bir kural yoktur tüm saç tiplerine uygun bir fön şeklidir.üst taraftaki kısa çekilmiş videoda bir kısmını izleye bilirsiniz kırık föne ilk defa başlayan arkadaşlar var ise onlara tavsiyem başladığınız saçlarda mümkün olduğunca çok ince tutamlar alarak pratiğinizi artırabilirsiniz.

Her fön çekmenin bir tekniği vardır.Saç kesimlerinde neler yapıyoruz kabaca yüz şekillerine göre kişiye özel veya uygun bir model seçerek belirlemeye karar veriyoruz.Fönlerde aynı kesimlerde olduğu gibi kişiye uygun model belirliyoruz.Bazı saçlar vardır ki çok kolaymış gibi görünür çabuk dalga alır bir bakarsın on beş yirmi dakikaya saçlar dümdüz olur genellikle bu tarz saçlar çok düz ve ince telli saçlarda meydana geliyor.

Bir diğer saçımız ise kalın telli saçlar zor sert şekil almayacak gibi görünüyor deriz ama zor fön çekilir kolay kolay bozulmaz ince telli düz saçlara göre dört beş kat daha fazla uzun ömürlü olduğunu gözle görülür bir şekilde görebilirsiniz her yıl ortalama yeni bir renk yeni bir kesim yeni bir fön tarzı çıkıyor moda devam ettikçe saç yapmak bitmeyecektir..





Hiç yorum yok

Yorum Gönder