reklam

gölge nedir kimlere yapılır

GÖLGE NEDİR NASIL YAPILIR gölge Gölge nedir? Saç renginin 2-3 ton açılması işlemine gölge denir. İncelik olarak aynı olsa da röfleni... thumbnail 1 summary

GÖLGE NEDİR NASIL YAPILIR

gölge

Gölge nedir?
Saç renginin 2-3 ton açılması işlemine gölge denir. İncelik olarak aynı olsa da röflenin aksine daha seyrek bir biçimde yapılır. Amaç saça bir ışıltı kazandırmaktır.
Röfle, balyaj, gölge gibi işlemler bayanların vazgeçemediği işlemler dendir. ancak bu işlemleri yaptırırken dikkat edilmesi gereken nitelikte sizlere bir kaç tavsiyemiz mevcut.
Röfle, kişinin yüzünü daha solgun ve yaşını olgun ama daha havalı bir görüntü  olduğundan daha büyük gösterdiğinden dolayı günlük hayatta sürekli makyaj yapan bayanların tercih etmesi gereken bir işlemdir. Ve sarı saç tutkunu olan kişilerin tercih etmesi gerekir. (Zira bu tutkuya sahip kişiler diğer işlemler yakışsa da beğenmezler.)
Gölge, röfleye nazaran uzman bir kişinin elinden çıktığında makyaja gerek duymadan rahatlıkla günlük hayatta kullanılabilir. Ancak çok açık tenli bayanların tercih etmemesi gereken bir işlemdir. Daha çok buğday tenli diye tabir ettiğimiz hafif esmer bir ten rengine sahip kişilere daha çok yakışmaktadır.
Balyaj istenilen tonda ve oranda yapıldığı için bu yöntemi herkes gönül rahatlığı ile yaptırabilir. Beyaz bir ten rengine sahip kişiler daha canlı tonlarda balyaj yaptırarak yüzlerine canlılık getirebilirler. Daha koyu bir saç rengi ve tene sahip olan kişiler ise sert görünümlerini yumuşatmak adına biraz daha açık renkleri tercih ederek bu sert ifadelerinden kurtulabilirler. Daha çok sportif saç kesimlerinde tercih edilmesi, kullanım ve görünüm açısından oldukça estetik ve modern
dir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder