reklam

oriel zararlımı saça

Oriel Nedir? Oriel nedir: bir çeşit kimyasal hidrojen bileşenli saçın rengini değiştiren toz şeklinde boyadır.Oriel saç rengi değişimi r... thumbnail 1 summary

Oriel Nedir?


Oriel nedir: bir çeşit kimyasal hidrojen bileşenli saçın rengini değiştiren toz şeklinde boyadır.Oriel saç rengi değişimi röfle,balyaj,ombre gibi yapılan işlemlerde saçın rengini değiştiren toz boyadır.

Oriel saç rengini ne kadar değişim yapabilir.Daha önceden çeşitli saç boyaları ile boyanmış saçlarda başarı oranı üç dört ton kadar değişim yapabilir.Daha önce hiç işlem görmemiş doğal saçlarda beş altı tona kadar rengi büyük ölçüde başarılı bir şekilde değiştirir daha önce işlem görmüş saçlarda doğal saçlara göre iki üç ton daha koyu işlem görmemiş saçlar boyalı saçların aksine beş altı tona kadar daha parlak ve platin olur.

Oriel ile renk değişimi yapmak isteyen kişiler genelde saç renklerinden ya memnun değillerdir yada daha fazla sarı olmaları için bu işlemleri yaptırıyorlardı. Bu renkler genelde siyah,kahve,kızıl ve çikolata tonlarında olan kişiler açık kumral ve dahada açık tonlara ulaşa bilmek için renk değişimine başvuruyorlar.Daha öncesinden işlem görmüş saçlar ve çeşitli ağır renklendirme den geçmiş saçlarda açılma işlemi yapılır ise saçlar incelir lastikleşme olur hatta dahada kötüsü saçlarınız kopa bilir.

Saç açma işlemlerinde az işlem görmüş ve hiç işlem görmemiş saçlarınız var ise renk değişimine karar verdiyseniz kuaförünüz den yardım alınız kına veye hint kınası içerisine konulan alman taşı denilen  ve benzeri doğal yollardan temin ettiniz saç boyalarından daha sonrasında saçınızı normal kimyasal saç boyasına boyatmak isterseniz oriel ile saç renginiz renk değişimi olmaz oriel bu tarz farklı kimyasal olmayan bileşenlere renk değişimi yapmaz kuaförünüzde tavsiye etmez lütfen saçınıza ve ten renginize en uygun renk işlemleri için profesyonel ellerden çıkmasına izin veriniz kendi kendinizi ne veya bir arkadaşınızdan yardım alarak kendi saç renginizi değiştirmeye çalışmayın bundan kaçının bu tip işlemler hem tehlikeli hemde çok üzücü sonuçlar çıka bilir kına vs gibi işlemlerde asla renk değişimi olmadığını sizlere umarım anlatmaya çalışmışımdır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder