reklam

abiye topuz modelleri

ABİYE TOPUZ ANLATIMI Abiye topuz modelleri: Abiye topuzu hem sade hemde vak ağırlıklı bir topuzdur.İstersek saçın durumuna göre alttan b... thumbnail 1 summary

ABİYE TOPUZ ANLATIMI

Abiye topuz modelleri: Abiye topuzu hem sade hemde vak ağırlıklı bir topuzdur.İstersek saçın durumuna göre alttan bir destek kullanarak altı şişirip yada tepeyi daha fazla kabartmak istiyor isek üst bölgeyi şişire biliriz.

İstersek şişirdiğimiz bölgelerin üzerine ön bölgedeki saçlara uyguladığımız vak saçları şişirdiğimiz saçların üzerine getirerek bitire biliriz.

Eğer vak değilde sade bir topuz düşünüyor isek ön bölgedeki saçlarımızı diğer şişirdiğimiz saçların üzerine getirerek topuzumuzu tamamlaya biliriz.

Yada isteğe bağlı olaraktan daha doğal bir şeyler istersek sağdan soldan toplayarak biraz savaş bir şeyler toplayaraktan bitire biliriz.Topuz işlemine başlamadan önce tabiki öncelikle malzemelerimizi tanıyalım normal bildiğimiz para lastiği,topuz süngeri,topuz, fırçası, paravana, firkete, serum, wax, sprey, maşa ve fön makinası ucunda vigosu takılı olması gerek. Saçımızı ortadan ikiye ayırım yapıyoruz.

Başın tepe bölümünden tahmini olaraktan iki santim kadar altından kulak üzerinden iki tarafa doğru eşit miktarda ayırım yapıyoruz.Kulak hizasından ayırdığımız saçımızı pens ile tutturuyoruz.Saçın en alt bölümündeki parçadan bir tutam alarak krepe yapıyoruz krepe attığımız saçımızı spreyliyoruz.

Saçın sağında ve solunda kalan kısımlar var ise üzerine sprey sıkarak topuz fırçası ile iyi bir şekilde tarayarak para lastiğimize iki adet paravana takıp topladığımız saçı etrafına sarıyoruz.Lastiklediğimiz saçın alt kısmına önceden hazırladığımız topuz süngerini yerleştirip üst tarafta kalan saçımızı saçın üzerine doğru tarayıp alt tarafına doğru saçımızı tokalıyoruz.

Saçın en tepesinde kalan saçlarımızı alt tarafa doğru sünger desteği ile kabarttığımız saçın üzerine doğru tarayıp yan bölümlere geçmiş oluyoruz.yanlara geldiğimiz zaman ise ilk parçamızı alıp ister vak isterseniz de düz olarak tarayıp arka bölüme doğru üzerine sprey sıkıp sabitliy orum.

Başın ön bölümüne geldiğimiz zaman ise saçımızı hangi yöne doğru ayırım yapıyor isek o yöne doğru ayırıp yapıp ister bir kaç tutam püskül şeklinde bırak hayal gücünüze dayanarak kendi stilistinizi ortaya çıkarta biliriz.en öndeki kısımda kalan saçımızı istenilen yön belirlendikten sonra yine diğer saçlarımız gibi arka bölüme doğru tarayıp abiye topuzumuz hazır hale gelmiş olur.Bir sonraki yazımızda daha farklı sitil ve yeni modeller yeni yazılarımda bula bilirsiniz..



Hiç yorum yok

Yorum Gönder