reklam

hint yağı sarı saç bakım

HİNT YAĞI MUCİZESİ bakımlı saçar artık uzak değil doğal yağlar içinde bayanların ve erkeklerin saç bakım yöntemleri içinde aslında pek f... thumbnail 1 summary

HİNT YAĞI MUCİZESİ


bakımlı saçar artık uzak değil doğal yağlar içinde bayanların ve erkeklerin saç bakım yöntemleri içinde aslında pek fazla bilmediğimiz doğal yağlar içerisinde bulunan bu mucizevi dencek kadar sihirli dokunuşlar ile sönmüş bakımsız olan kıymetli saçlarınıza hayat vermenin doğal bakım yoludur. Sizlere hazırlanışı ve uygulanışı anlatacağım. Hint yağı uygulamasında bilmemiz gereken unsurlar.

Yarım bardak kadar yani ne kadar kullanmak istersek ihtiyacımız kadar hazırlamamız foğru olur tabi size kalmış ne kadar hazırlamak istiyor iseniz.
Hint yağını bir cezve içerisinde kısık ateşte ısıtıp bir süre soğumasını bekliyoruz çukur bir kase içerisine koyarak küçük bir fırça ile ince uçlu bir uçlu tarak ile saçlarımızı eşit tutamlarda ayırıp fırça ile saç köklerine parça parça sürüp sonra baş derinizi tüm parmak uçlarınız ile özenle diplerine enaz beş dakikadar sıkılmadan masaj yapıyoruz.saçınızın yağı saç tellerinize nüfuz etmesini sağladıktan sonra . yavaş yavaş açma tarağınızla yada geniş bir tarak ile taradıktan sonra saçlarınızı evlerde kullandığımız yani streç film olarak bildiğimiz naylonu saçınızın etrafına tıpkı bir sarık gibi sarıp üzerine vigolu fön makinamız ile bir iki dakika fön tutup ısı veriyoruz.Daha sonrasında   havluyla sarın saçlarınızı .

Bu işlemi yaptıktan sonra on beş yirmi dakika kadar bekleyip bol bol şampuanla yıkayın.uçlarına krem çeşitli bakım yağları sürmeyin enaz bir gün yıkamayın saçlarınızı  Bu tedavi, çok fazla ince, çabuk kırılan, kuru saçlara %90 kadar iyi geldiğini.

Sizlere söyleye bilirim haftada sadece birkez uygulayınız en fazla iki haftada bir yapmanızı tavsiye ediyorum.Unutmayın kurumuş yıpranmış ve sertleşmiş saçlara yüzeysel bakım yağıdır.Şunu dikkate almanızı rica ediyorum bu tip doğal bakımlardan yeniden saç çıkartmaz saç çıkartır diye yapmayınız bir sonuç alamazsınız hayal kırıklığına uğrarsınız.Bu tarz yöntemler sadece nem ve parlaklık yumuşaklık verir.

Saç dökülme ve kellik sorununuz var ise lütfen önce bir uzmana danışın daha fazla bilgi almak için diğer makalelerime bakınız çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder