reklam

neden beyaz saçlar boyanır

BAYANLAR NEDEN ORTA YAŞLARDA SAÇLARINI BOYATIR bakımlı saçlar Ülkemizde kuaförlük mesleği de bu gelişimden nasibini almıştır. Mesela İ... thumbnail 1 summary

BAYANLAR NEDEN ORTA YAŞLARDA SAÇLARINI BOYATIR

bakımlı saçlar
Ülkemizde kuaförlük mesleği de bu gelişimden nasibini almıştır. Mesela İlk bakışta saç kesimi olarak görülen bu meslek ve istediği beceriler kesinlikle bununla sınırlı değildir. İşinde mütevazi olan bir kuaför müşterilerinin isteklerini tam olarak anlamalıdır. Özellikle bayanların detaylar hakkında ne kadar dikkatli oldukları düşünüldüğünde en ufak bir hatada bir sonraki işleminde o kuaförü seçmemesi olağandır. Ayrıca kesim ve saç bakım ürünleri seçilirken de kafa derisine ve saça zararı en düşük ve kaliteli ürünleri kullanması da profesyonel kuaförlüğün kesin çizgileri içindedir.

Çoğu bayanın özellikle orta yaşlardan sonra özellikle beyaz saçları arttıkça tutku haline getirdiği bir konu da boyanmış saçlardır. Gerek değişim gerek de beyaz saçları gizleme amaçlı olsun, makul miktardan fazla ve kalitesiz ürünlerle yapılan saç boyama ve renk açma işlemleri çoğu zaman saçın tamamen mahvolmasına yol açabilmektedir. Saça uygulanan her işlemin saçı bir miktar daha eskittiğini unutmamak gerekir.

Bayanların dikkat edilmesi gereken bir konu ise saç modelleri yapılırken uygulanan ısı işleminin miktarıdır. Kalıcı modeller elde etmek için ısıtma ve kilitleme işlemlerinde fazla ısı kullanılması durumunda kafa derisi ve saç zarar görebilmektedir. Bu işlemlerin mutlaka uzman bir kuaför eşliğinde yapılması ve işlemin her safhasında önem gösterilmesi gerekir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder