reklam

kırık saç tamiri

DOĞRU SAÇ BAKIMI NASIL OLUYOR bakımlı saçlar Saç kırıkları, aslında dünyadaki bir çok  kadının yaşadığı korkulu rüyası gibi b... thumbnail 1 summary

DOĞRU SAÇ BAKIMI NASIL OLUYOR


bakımlı saçlar


Saç kırıkları, aslında dünyadaki bir çok  kadının yaşadığı korkulu rüyası gibi bir sorun haline gelmiştir.. Özellikle uzun saçı tercih eden kadınlar, kırıklar nedeniyle bakımsız bir görüntüye sahip olabilirler.Uzun saçları olan bayanlar uzun saç uçları zamanla kırıldığı için saç kestirmeye kuaföre gitmezler. Saçlarınızın kırılmasına sebep olan bazı faktörden sizin kontrolümüz dışında gelişir. Yine de günlük hayatınızda saçlarınıza nasıl baktığınız, hangi ürünleri kullandığınız ve saçlarınıza nasıl davrandığınız, bu kırılmaları çoğaltabilir. Bütün saç kırılmalarından kurtulmak biraz zaman alsa da, aşağıda size vereceğimiz tavsiyeleri uygulayarak, saçlarınızdaki kırıkları en aza indirebilirsiniz.

Saçlarınızı uçlarından düzenli olarak kestirin

bakımlı saçlar
Bazı kadınlara göre, saçlarını uçlarından düzenli olarak aldırmaktan kaçınan bayanlar, saçlarını kestirmek ve kısaltmak ile aynı manaya gelir. Bu aslında yanlış bir düşüncedir. Saçlar, uçlarından doğru ve yeterli bir biçimde kesildiğinde, sadece ölü ve kırık saçlardan kurtulmakla kalmayıp aynı zamanda, saçlarınızın kuruyarak daha çok kırılmasını ve daha kısa kesimlere ihtiyaç duymasını engellemiş olursunuz. Çatallanmış saç uçlarından şikayetçi olan kadınların, saçları iyice kopmadan mutlaka uçlarından düzenli olarak aldırmaları gerekir.Ama uzun saçı yada saçlarını uzatmaya çalışan bayanlar bu süreçten kaçınırlar.

Her iki, üç ayda bir, saç uçlarından yarım veya bir santim aldırmak, kırılmaları azaltmak için yeterli olacaktır. Bu ufak kesimler, ileride daha travmatik kesimler gerekmesini engelleyecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder