reklam

bitkisel doğal saç bakımı

Zeytinyağı Bir  buçuk yumurta sarısı ile 3 çorba kaşığı zeytinyağını bir kasede iyice karıştırıp, saç diplerinize özenle parmak uçlarınız... thumbnail 1 summary
Zeytinyağı
Bir  buçuk yumurta sarısı ile 3 çorba kaşığı zeytinyağını bir kasede iyice karıştırıp, saç diplerinize özenle parmak uçlarınız ile daireler çizerek 2-3 dakika masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Karışımı saçınızda 5-10 dakika beklettikten sonra şampuanla yıkayıp durulayabilirsiniz. Saçlarınız daha sağlıklı parlak ve ipeksi bir görünüm kazanacaktır.
 Zeytinyağı, Susam Yağı ve Isırgan Tohumu Yağı
Zeytinyağı, susam yağı ve ısırgan tohumu yağını saçlarınıza yetecek kadar miktarlarda eşit olarak karıştırıp, saç diplerine elimize bir çift eldiven giyerek parmak uçlarınız ile masaj yaparak saçların tamamına sürebilirsiniz. Saçlarınızı streç film yada var ise saç bonesi ile kaplayıp üzerine sıcak havlu sararak, yarım saat bu şekilde beklemelisiniz. Ardından saçlarınızı en az 2 şampuan yapıp durulayabilirsiniz. Saçlarınızı besleyip, ipek gibi olmalarını sağlayacaktır.
 Argan Yağlı Bakım Maskesi
1 yemek kaşığı argan yağı, 1 yemek kaşığı ısırgan tohumu yağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını bir kapta karıştırıp ister nemli isterseniz de kuru saçlarınıza masaj yaparak sürmelisiniz. Streç film ile saçlarınızı sarıp 1 saat bekledikten sonra şampuan ile yıkayıp durulayabilirsiniz. Saçlarınız parlak, yumuşak ipeksi , kadife  ve daha canlı görünecektir. Aynı zamanda dökülme ve kırılmaların da önüne bir vevide olsa geçmiş olacaksınız..

Hiç yorum yok

Yorum Gönder