reklam

balyaj rengi ve çeşitleri

KAÇ ÇEŞİT BALYAJ VARDIR BALYAJ Balyaj,Bir iki çeşiti vardır, 1)Krepe balyaj, 2)Kalın balyaj, 3)Parçalı balyaj, 4)Farklı renklerde y... thumbnail 1 summary

KAÇ ÇEŞİT BALYAJ VARDIR
BALYAJ



Balyaj,Bir iki çeşiti vardır,
1)Krepe balyaj,
2)Kalın balyaj,
3)Parçalı balyaj,
4)Farklı renklerde yapılan balyajlar.

1)Krepe balyaj, saçlar 4 eşit şekilde ayrılır,ve en alttan ince tutamlar olarak ayrılarak krepe yapılır ,krepe yapılan saçların uç kısımlarına hazırlanan boya sürülür ve paketlenir,istenen ton yakalandığında yıkanır .

2)Kalın balyaj,saç eşit şekilde 4 eşit şekilde ayrılır,ve en alttan başlanarak ayrımlar kalın kalın alınır ve pakt içerisinde hazırlanan boya ile boyanır.

3) Parçalı balyaj,saç kendi zevkinize göre istediğiniz bölümlere ve saçın kesimine göre değişik yerlerinden tutamlar halinde paket içerisine alınarak hazırlanmış boya uygulanır.

4)Farklı renklerde yapılan balyajlar,Bundada saç istenilen bölümlerine hazırlanmış farklı renklerdeki boyalar 2-3-4-5,renk farketmez biraz fantazi bir tarz yaratmak için idealdir,değişik bölgelere istenilen kalınlıkta tutamlar haline hazırlanmış boyalar uygulanır.


Krepe balyaj uygulanan saçların ömrü tabiki daha kısadır ama bir kesimdede gitmez,ama bunda saçın boyuda önemlidir,uzun ve katlı bir kesimde krepe balyaj çok hoş oluca gibi bayağıda uzun süre kullanılabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir,şimdide siz imza ayarlarınızı tam yapıp kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder