reklam

evde kepekli saçı arındırın

KEPEKLİ VE DÖKÜLME SORUNU  bakımlı saçlar Kepekli saçlar için  2 çorba kaşığı limon suyu veya sirkeyi 4 su bardağı suya ilave edip ı... thumbnail 1 summary

KEPEKLİ VE DÖKÜLME SORUNU 

bakımlı saçlar

Kepekli saçlar için 

2 çorba kaşığı limon suyu veya sirkeyi 4 su bardağı suya ilave edip ılıtın. Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu karışımla durulayın.saçınızı duruladıktan sonra iyice kurutun.
Derinlemesine temizlik ve parlak görünüm için 
Malzemeler: 
1 fincan taze sıkılmış limon suyu veya sirke
Yapılışı:
Saçlarınızı şampuanladıktan sonra bir fincan limon suyu ya da sirkeyi saçlarınıza döküp, masaj yaparak iyice yedirin. Ardından saçlarınızı durulayın. Saç kremi sürün ve yıkayın. Bu, saçlarınızdaki tüm kiri alır ve saçlarınıza nefis bir parlaklık verir. Bu yöntemi 1- 2 haftadan önce tekrarlamayın. 


Kepekli, dökülen ya da incecelen ve kırılan saçlar için 

Malzemeler: 
Çemen tohumu
Yapılışı:
Çemen tohumlarını çektirin ve geceden suya yatırın. Elde ettiğiniz macunu saç derisine masaj yaparak sürün ve saçınıza bir bone takın 15-25 dakika bırakın. Yumuşak bir şampuanla yıkayın. Bu macun kepek, dökülen, incelen, kırılan saçlar ve kellik gibi sorunlara iyi gelir.Sonuç göremez iseniz bu işlemi defalarca tekrarlayın..
Yumuşak ve parlak saçlar için 
Malzemeler: 
Çeyrek fincan elma sirkesi
Bir çorbakaşığı şifalı ot (probleminize göre ihtiyacınız olan otu listeden seçin)
Genel saç bakımı için: Biberiye yaprakları, ısırgan, dulavratotu kökü, mürver çiçekleri

Kuru saçlar için:
 Papatya, kara kafes otu kökü, ısırgan, mürver çiçekleri

Yağlı saçlar için:
 Limon kabukları, nane, limon otu
Yapılışı: 

Saçınıza uygun otu, yeter miktarda kaynayan suya atın ve yarım saat tutun. Buna çeyrek fincan elma sirkesini de ekleyerek iyice karıştırın. Saçlarınızı şampuanlayın. Karışımı saçlarınıza tekrar tekrar dökün.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder