reklam

evde cilt bakımı uygulayın

Cilt bakımı cilt bakımı “Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruh­larımızda saklanan hastalıkların küçük parça­larıdır”.... thumbnail 1 summary

Cilt bakımı

cilt bakımı

“Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruh­larımızda saklanan hastalıkların küçük parça­larıdır”.
Kadınlar için vücudunun en önemli yeri cilt­lerdir. Yazın güneş, deniz ve kum… Güneşli yaz günlerini geride bıraktığımız bugünlerde cildin ihtiyaçları da değişiyor. Yaz ayları boyunca cildi­niz oldukça yıprandı. Sonbaharın ardından ken­dini gösterecek olan soğuklara hazır mısınız? Pe­ki cildiniz hazır mı buna?
Vücuda enerji vererek canlandıran güneş, cil­de aynı zamanda zarar da verir. Cildi kalınlaştırır ve nemini kaybetmesine yol açar.
Yoğun vücut etkileri azaltsa da sağlıklı ve pü­rüzsüz bir cilt için özel bakımlar uygulamak ge­rekir. İşte yaz sonunda uygulamanız gereken cilt ve yüz bakım önerileri.
Yüzünüzdeki ölü hücre tabakasından kurtul­mak için cilt tipinize uygun bir peeling seçmeniz gerekir. Fakat cildiniz akneli ise bu bölgelerin üze­rine peeling uygulamaktan kaçının.çünkü Vücut deri­sindeki ölü hücrelerin atılması için de kese uy­gulayabilirsiniz. Gözeneklerinizin açılması, yaz ayları sonunda çok Önemlidir. Cilt böylelikle ölü hücrelerden arınarak nefes alır.
Yüzün gençliği ve diriliği için profosyonel el­lerden de yararlanabilirsiniz. Güzellik merkezle­rinde yapılan bakımlar yalnızca ürün uygulama­ları ile kalmıyor, yapılan masaj ve uygulama tek­nikleri ile kişiyi ruh, zihin ve bedenin dengelendi­ği bir huzura kavuşturuyor.
Eller de güneş, rüzgar ve soğuktan ev işlerinden yıpranır, lekeler oluşabilir, kuru ve buruşuk bir görünüme bürünebilir. Bunun için ellerin de bakımına özen gösterilmesi gerekir. Eller, düzenli olarak temiz­lenmeli, yüzeyindeki ölü hücreler atılmalı ve bes­leyici kremler sürülmeniz daha mantıklı olur...

Hiç yorum yok

Yorum Gönder