reklam

saç ekimi operasyonu

SAÇ EKİMİ SORU VE CEVAPLAR Günlük yaşantımızda kadınların ve erkeklerin yüzde 85'i hayatının bir bölümünde mutlaka saçı ile ilgili p... thumbnail 1 summary

SAÇ EKİMİ SORU VE CEVAPLAR

Günlük yaşantımızda kadınların ve erkeklerin yüzde 85'i hayatının bir bölümünde mutlaka saçı ile ilgili problemler yaşıyorlar bu durumda etkileyen faktörlerin başında stres ve genetik yön başında geliyor işte tamda bu durumda saç ekimi imdada yetişiyor.

Ekim,kıl kökü nakli olaraktan adlandıra bilirsiniz.İşlemde saçların yoğun olduğu bölgeleri ense ve yan kısmı alınan kökler daha seyrek olan boş bölgelere saç ekimi yapılıyor.

Bu işlem genellikle doğal ve sağlıklı sonuç verdiği için tercih edilen yöntem şeklidir.

Saç kökü naklini sağlayan ve genellikle anestezi gerektirmez zaten öyle yeni teknikler geliştirildiği hastaların saçı bile kesilmeden Saç ekimi yapıla biliyor ağrısız acısız uygulanan böyle işlemin tek seanslarda 2- 7 bin tabi bu fiyatlandırma kişilere göre değişebilir.

Not: Saçınız her zaman yılın belli aylarında ve kadınlarda doğum sonrası 3 ile 8 aya kadar'da dökülebilir yetişkin bir insanda 24 saat içinde 100 ile 150 tel saçın dökülmesi doğal bir durumdur. Ciddi bir dökülme ile karşı karşıya iseniz unutmayınız bir uzmana danışmadan saç ekimi yaptırmayın..

saç ekimi

Hiç yorum yok

Yorum Gönder