reklam

kaş ekimi uygulaması

Kaş ekimi uygulaması Aslında çok fazla farkında olmasakda kaşlar mimiklerimizi bakışlarımızı kişiliğimizi dolaysıyla yüzümüzün ifadesini... thumbnail 1 summary

Kaş ekimi uygulaması

Aslında çok fazla farkında olmasakda kaşlar mimiklerimizi bakışlarımızı kişiliğimizi dolaysıyla yüzümüzün ifadesini doğrudan ön plana çıkarır deyişik kaş şekilleri yüze yorgun gergin agresif mutlu şaşkın ifadeleri kazandırır.

Sarkmış kaşlar ise göz kapağı düşüklüğünde yol açarak yüze daha yaşlı bir görünüm verir.Kaşı kaldırmak ve arzu edilen şekle sokmak için tekniklerin en başında kaş ekimi geliyor.Ense bölgesindeki saçlar yukarı doğru kaldırılır ekilecek kök sayısına göre 1 cm eninde 5-6 cm uzunluğunda yatay bir çizgi şeklinde alan traş edilir. 

Mikro motor yardımı ile çok ince punchlar uygulanarak kıl kökleri alınır ekim işlemi kaş bölgesinde çok farklıdır.Burna yakın kısımda ise bir dik açı ile çıkan kaş kulaklara yaklaştıkça alınla 40-45 derece açı olacak şekilde ayarlanmalıdır.Lokal anestezi ve 1-2 saatte yapılan kaş ekim işlemi sonuşları çok fazla tatmin edici olan bir kıl kökü nakil işlemidir.İşlem sonrası rahatsızlık yada ağrı olmaz..

Hiç yorum yok

Yorum Gönder