reklam

organik boya nasıl uygulanır

AMONYAKSIZ BİTKİSEL BOYA bitkisel renklendirme BİTKİSEL BOYA NASIL UYGULANIR Boya ve kokuya hassas .bitkisel ürünlere meraklı olan ... thumbnail 1 summary

AMONYAKSIZ BİTKİSEL BOYA

bitkisel renklendirme

BİTKİSEL BOYA NASIL UYGULANIR

Boya ve kokuya hassas .bitkisel ürünlere meraklı olan kişiler her hangi bir hastalık veya özel durumlardan dolalayı duyarlı kişilerde açma işlemlerinden sonra renk verme aşamasıdır.

KULLANIM ŞEKLİ

Yıkanmış fön ile kurutulmuş temiz saçta her zaman 1   ve  2  oranda hazırlanır.Sürüldükten sonra streç fil ile saç sarıldıktan sonra 15 dakika ısı verilir.Isı uygulamasından sonra 15-20 dakika daha bekletilir.

soru:normal boya gibi her alanda kullana bilirmiyiz.
cevap:Bu tarz amonyaksız boyalarda açma işlemini gerçekleştiremezsiniz 3  bazındaki bir saçı bitkisel boya ile 7 tonuna getirmenizin mümkünatı yoktur.Bitkisel boya ile en fazla 1  1-5  ton kadar renkte oynama yapa bilirsiniz.

soru:Beyaz kapatması ne kadardır.!!
cevap:Ana ton çalışmalarında çok yoğun beyaz saçlarda dahi son derece başarılı sonuçlar alına bilir.Moda tonlardaki çalışmalarda normal boyadaki olduğu gibi destek tonları ile karışım yapabilirsiniz.

soru:  Oksidanları nasıldır.
cevap:  2    Adet oksidanı vardır 1.8  ve   3.0 yazılıdır   1.8 oksidan  renk koyultma işlemlerinde   saç açmadan sonra renkleştirme işlemlerinde ,çok zayıf ve hassas saçlarda  kullanılır.  3.0   ise  1  ton açmalarda .sert  beyazlarda , moda tonlamalarda ,kızıllarda,bıkırlarda kullanılmaktadır.

soru:  Başka oksidanlarla çalışırmı!!
cevap: Boyanın kıvam verici maddeleri oksidandan olduğu için  başka hiç bir oksidan boyanızı katılaştırmaz..

soru:  Saça klimazon uygulamasam olurmu.
cevap: Mesela saçı ser yapılı kişilerde bu mümkün deyildir.Boya ısı ile çalıştığı için ve sonuç daha  memnuniyet verici olur. Klimazon işte bu konuda bizim en büyük yardımcımız olur.

soru:Belirgin özellikleri nelerdir.
cevap: Diğer boya rakiplerine göre daha net beyaz kapatma ve parlak olarak sıralaya biliriz.Mesela doreler.kızıllar bakırlar çok daha canlı ve parlak sonuçlar vere bilir

Hiç yorum yok

Yorum Gönder