reklam

evde boyalı saça bakım yöntemleri

Boyalı saçlar için saç maskesi yapımı boyalı saçlar Saçlarımızla oynamak bazı değişiklikler yapmak bizi mutlu eder ama saçlarımı... thumbnail 1 summary

Boyalı saçlar için saç maskesi yapımı

boyalı saçlar
Saçlarımızla oynamak bazı değişiklikler yapmak bizi mutlu eder ama saçlarımızı boyarken ayrı bir bakımın'da ihtiyacımız olduğunu hiç unutmamalıyız, boyadıktan sonrada İlk önce saçımıza bakım kremleri uygulamamız lazım ve saçımıza uygun boyalı saclar için olan saç şampuanlarını kullanmalıyız . Yoksa saçımızı yıkadıktan sonrada keçeleşmiş bir hal alır o yüzden de bakım keremleri ve saçımıza uygun boyalı saçlar için olan şampuan kullanmalıyız. Ayrıcada sizlere ufak bir püf noktası söyleyeyim, saç şampuanı içine çam esansı kullanırsak saçlarımızın daha canlı kolay taranan yumuşak bir hal alır bunun için yapmamız gereken şampuanı içine 7-8 damla çam esansı damlata biliriz yalnız 7-8 damlayı geçmemesini tavsiye ederiz . Çam esnasında aktarlardan temin etmeniz mümkündür.yapılan işlemi  göreceksinizki sonuç gözle görülür şekilde fark etmeniz mümkün olacaktır. Ve saçlarımızı boyarken yıpranacak sertleşme keçe gibi vs.korkusu kalmayacaktır. Boyalı saçlara bakım maskeleri nasıl yaparız.

resim 2

 Maske için gerekli malzemeler 

1 - avokado orta boy 2-3  adet   2-3  tane bıldırcın yumurtası 3.
- 1 çorba kaşığı zeytin yağı 4 - 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ilk önce bir kaseye avokadoyu eziyoruz içerisine 2 adet bıldırcın yumurtasını ilave ediyoruz ve daha sonrada 1 çorba kaşığı zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesinide ilave edip saçlarımıza masaj yaparak saç uçlarına doğru sürün saçınıza bir streç sarıp 2 saat bekletin ve beklettikten sonrada lütfen saçınıza en uygun şampuanlarla yıkayınız. Şampuanı seçerken bitkisel olmasını tercih ediniz. Diğer şampuanlar saçınızın yıpranmasına sebep olabilir. bu yaptığımız bitkisel maskeyi haftada 1 kere yapmamız yeterli olacaktır. Bir diğer önereceğimiz maskede saçlara sirke boyama yaparak kaybedilen saçın parlaklığını geri kazandırır. Sirke kokar diye korkunuz olmasın saçınıza döktükten sonra saçınızda belki azda olsa çok hafif bir koku olabilir.Ama sonuç iyi olscsktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder