reklam

pres yapımı 2013

Pers nasıl yapılır Malzemeler 1 adet düzleştirici 1 adetşişli tarak    1 adet wax             1 adet sprey         Öncelikle pres&... thumbnail 1 summary

Pers nasıl yapılır

Malzemeler

  • 1 adet düzleştirici
  • 1 adetşişli tarak   
  • 1 adet wax            
  • 1 adet sprey        

Öncelikle pres'in yapımıda kırık föne çok benziyor. saçız kesinlikle temiz olmalıdır.yada nemliyse saçımızı kesinkikle iyice kurut mamız gerekir iyice kurutmaksak presimiz tutmaz.

Saçımızı sağ kaşımızdan aşağı doğru ayırıyoruz ayırdğımız parçayı bir pens yardımı ile tutturuyoruz. sondiğer büyük parçamızada geçerek ensemizden 4 cm kalınlığıda bir tutam alarak saçımızın dibinden başlayarak yavaş yavaş saçımızı içine doğru kıvırıyoruz kıvırdıktan sonra diğer üst parçamıza geçiyoruz.geçtiğimiz üstteki parçalarıda onlarıda aynı şikilde pres'liyoruz.

Önlere geldiğimizde ise saçın ayrım yönüne doğru geriye doğru onlarıda pres yapıyoruz.sonra sağ tarafta bıraktığız saçıda enseden başlayarak tek tek yukarı doğru onlarıda pres yapıyoruz pres işlemimiz bittikten sonra saçlarımızı öne doğru atıp elimize bir fındık tanesi büyüklüğünde wax alarak yumuşak bir şekilde iyice karıştırıyoruz.

Saçlarımızı geriye atarak elimizle karışan yerleri özenle rutuş'luyoruz son olarakta saçımız abolcana sert bir sprey sıkarak bitiriyoruz saçımız hazır hale gelmiştir

pres 2013

Hiç yorum yok

Yorum Gönder