reklam

kolay saç şekillendirme

Saçınızı evde şekillendirme yöntemi ASİ SAÇLARA SUYLA YÖN VERİN "Saçınızın ayrım yerini değiştirmek için suyun altında istediğin... thumbnail 1 summary

Saçınızı evde şekillendirme yöntemi



ASİ SAÇLARA SUYLA YÖN VERİN"Saçınızın ayrım yerini değiştirmek için suyun altında istediğiniz yöne doğru tarayın. Bunu düzenli olarak yaptığınızda fönden daha etkili iyi bir çözüm bulabilirsiniz.


SERUMU DOĞRU MİKTARDA SÜRÜN

gereğinden fazla sürüldüğünde serum ve kırık uç önleyicilerin saçın dokusunu değiştirebildiğini ve saçı sönük gösterdiğini hatırlatıyor. Doğru yolu şöyle gösteriyor: İnce telli zayıf saçlar: Saçınızın yapısı zaten yağlıya dönükse, fındık büyüklüğünde uygulamanız yeterli. Kalın telli gür saçlar: Ceviz büyüklüğünde ürün kalın telli saçlar için yeterli olacaktır.

DALGALAR YARATIN

"Doğal dalgalı saçlarla uyanmak istiyorsanız, gece yatmadan önce saçını geniş bigudilerle içe doğru sarın. Sabah bigudileri açın ve saçınızı parmaklarınızla hafifçe karıştırıp dalgaları açın. Ardından biraz sprey sıkarsanız, tüm günü hacimli saçlarla geçirebilirsiniz.

BİRADAN FAYDALANIN

"Bira ve limon sarı saçların matlaşmasını önler. Bir bardak biraya bir limon sıkın ve tüm saçınıza dökün. Güneşin altında oturup saça iyice nüfuz etmesini bekleyin. Sonra saçlarınıza şampuan yapıp saç kremi ile durulayın.gerekirse saç uçlarına ilave olaraktan serum kullana bilirsiniz.

PARMAKLARI KULLANIN

 parmaklarınız ve birkaç pensle doğal dalgalara sahip olabilirsiniz.
Saçınızı tamamen kurutun ve tutamlara ayırın. Şekillendirici uyguladığınız tutamları parmaklarınızla sarın ve penslerle tutturun. 10 dakika bekledikten sonra sarılı kısımlara hafif fön tutun. Pensleri çıkarın ve saça yine parmaklarınızla şekil verin. Maşayla şekillendirilmiş gibi dalgalara kavuşacaksınız.

NEM YÜKLEMESİ YAPIN

Yazın güneşten ve denizden zarar gören ve nemini kaybeden saçlarınız için önce kuaförünüzde profesyonel nem bakımı yaptırın. Ardından evde haftada iki veya üç kere nem maskesiyle destekleyin. Saçlarınızın eski yumuşaklığına kavuştuğunu göreceksiniz.

DÜZLEŞTİRİCİNİZİ YANINIZDAN AYIRMAYIN

"Yanınızda her zaman minik bir düzleştirici bulundurun. Küçük bir düzleştirici, kakülleri düzeltmek ya da nemli havanın neden olduğu elektriklenmeyi almak için yeterli olacaktır."Yanınızda her zaman minik bir düzleştirici bulundurun. Küçük bir düzleştirici, kakülleri düzeltmek ya da nemli havanın neden olduğu elektriklenmeyi almak ve saçınıza hızlı şekil vermek için yeterli olacaktır.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder