reklam

kaş dökülmesi

Kaş dökülmesi Öncelikle kadınları en hassa olduğu bir yerdir.Kaş dökülmesi çoğu zaman strese bağlı faktörler sonucu da gelişebilmektedir.... thumbnail 1 summary

Kaş dökülmesi


Öncelikle kadınları en hassa olduğu bir yerdir.Kaş dökülmesi çoğu zaman strese bağlı faktörler sonucu da gelişebilmektedir. Strese bağlı gelişen kaş dökülmeleri geçici olabileceği gibi kalıcı kaş kaybına da sebebiyet verebiliyor.

Bu yüzden eğer kaş dökülmesinin strese bağlı olduğu düşünülüyorsak mutlaka 4-6 ay kadar beklemenin faydası olabilir. Çünkü erken dönemde yapılan tedaviler mevcut kaş köklerine zararlar verebilir. Strese bağlı oluşan dökülmeleri en kolay olarak çevremizden ve müşterilerimizden  alınan bilgilere göre anlamak mümkündür.

Yaşam şartlarındaki değişiklikler,işte seyahat ta evde okulda sınav dönemlerinde gelişen saç ve kaşta ki dökülmeler bizi stres faktörü olabileceği konusunda uyarmalıdır. Bu kişilerin  destek olmaları çok önemlidir. Bu sorunun geçici olabileceği mutlaka söylenmeli ve uzman bir doktora baş vurmalıdırlar.4- 6 ay sonra kaşlarda dökülme iyice oturmuşsa artık kaş ekimi tedavisi istenirse yaptıra bilirsiniz.






Hiç yorum yok

Yorum Gönder