reklam

fransız fön

Fransız fön nasıl yapılır. fransız fön aslında halk arasında kırık fön istanbul fön gibi çeşitli isimlerde.fransız fön nasıl yapılır. ö... thumbnail 1 summary

Fransız fön nasıl yapılır.

fransız fön aslında halk arasında kırık fön istanbul fön gibi çeşitli isimlerde.fransız fön nasıl yapılır. öncelikle saçımız temiz ve kuru olması gerekiyor.saçın ayrım yönüne göre ayırıyoruz.ayırdıktan sonra kalan küçük tutamı bir pens yardımı ile tutturuyoruz.sonra enseden bir tutam saç alarak saçın uç kısmından içine doğru sarıp saç köklerine doğru fırçayı çeviriyoruz.

Bir üst tutama geçiyoruz yine bu tutamımızı da aynı şekilde uçtan dibine doğru fırçayı yavaş yavaş çevirerek fönlüyoruz yan saçlara geldiğimizde ise ilk tutamımızı içine doğru fırçamızı çevirerek fönlüyoruz.sonra ön saçımızı da geriye doğru fönlüyoruz küçük olan parçamızda diğer şaçlarımız gibi onlarıda uçtan saç dibine kadar fırçamızı çevirerek fönlüyoruz önlere gelin cede altta kalan saçımızı da içine doğru fönlüyoruz bir üstteki ön saçımızı da geriye doğru fönlüyoruz fön işlemimiz bittikten sonra.

Elimize bir nohut tanesi büyüklüğünde wax yada briyantin sürerek saçımızı biraz hırçın bir şekilde karıştırıyoruz.karıştırdıktan sonra fazla karışan saçlarımızı da elimiz le düzeltip son olaraktan saçımız açılmasın diye bolcana sert sprey sıkıyoruz. saçımız hazır hale gelmiştir..

Hiç yorum yok

Yorum Gönder