reklam

protez tırnak evde nasıl yapılır

              PROTEZ TIRNAK NASIL KULLANILIR Tırnak yeme alışkanlığı olan kişilerde bu problemden kurtulmak. Elleriyle çok fazla iş ya... thumbnail 1 summary

            PROTEZ TIRNAK NASIL KULLANILIR
  • Tırnak yeme alışkanlığı olan kişilerde bu problemden kurtulmak.
  • Elleriyle çok fazla iş yapan kişiler.
  • Trnak yapısı hassas ve sürekli kırılma,çatlama,pürüzlü yüzey gibi tırnak problemi yaşayanlar.
  • Çok sık oje değiştirmesi gereken sahne ve televizyon sanatçılar.
  • Sık sık manikür yaptırmak istemeyenler ve yoğun iş temposunda çalışan kişiler.
  • Her zaman bakımlı ve şık tırnaklarla dolaşmak isteyen tüm kişiler.
  • Tırnaklarını istediği gibi uzatmak isteyen kişiler için eşsiz bir yöntemdir.
protez tırnaklar
 
                       
   
JEL SİSTEM:
Jel sistem dünyada en çok tercih edilen sistemdir. Tırnağınızın ucuna istediğiniz uzunlukta plastik tırnaklar yapıştırılır ve tırnağınızın üzeri birkaç kat jel malzeme ile doldurulur. Ultraviyole lamba altında kurutularak şekil verilir ve oje sürülerek işlem tamamlanır. Bu işlem 2 saat sürmektedir. En az 30 gün kullanım sonunda kendi tırnağınız uzayacağı için dip dolgusu adı verilen işlem yapılarak jel tırnaklara bakım yapılır. Bu işlem ise 1.5 saat sürmektedir.
protez tırnak
      
 

    AKRİLİK SİSTEM PROTEZ TIRNAK  AKRİLİK SİSTEM:Tırnağınızın ucuna istediğiniz uzunlukta plastik tırnaklar yapıştırılır ve tırnağınızın üzeri ince bir kat akrilik malzeme ile doldurulur. Törpülenerek şekil verilir ve oje sürülerek işlem tamamlanır. Bu işlem 2 saat sürmektedir. 20-25 gün kullanım sonunda kendi tırnağınız uzayacağı için dip dolgusu adı verilen işlem yapılarak protez tırnaklara bakım yapılır. Bu işlem ise 1.5 saat sürmektedir.  

Diş dolgu malzemesi olan akriliğin yarattığı başka bir mucize ise tırnak şekillendirmek Vücudunuzla tamamen dost akrilik toz kullanılarak yapılan bu protez tırnak işleminde istediğiniz uzunlukta yapay tırnaklar tırnak ucuna yerleştirilir ve tırnağın üzeri akrilik malzeme ile doldurulur. Zevkinize uygun şekil verilir. Ayak tırnaklarına da uygulanabilen ve yaklaşık bir saat süren bu işlemden sonra istediğiniz renkte, sitilde ve boyda tırnaklara kavuşursunuz. Yaklaşık 4 ila 5 ay kullanabileceğiniz french ojeler özellikle yaz aylarında  ayakkabı ve sandalet giyen bayan misafirlerimizin olmazsa olmazı. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder