reklam

yarım topuz

Yarım topuz Merhaba hanımlar bu gün sizlere yarım topuz yapılışı hakkında bilgi vereceğiz umarım beğenirsiniz.  malzemelerimiz 8... thumbnail 1 summary

Yarım topuz


Merhaba hanımlar bu gün sizlere yarım topuz yapılışı hakkında bilgi vereceğiz umarım beğenirsiniz. 
  • malzemelerimiz
  • 8 adet yapay gül
  • sprey
  • 1 adet şişli tarak
  • 1 adet topuz fırçası



Önce saçımızın tepe bölümünden saçımızı 2 kaş ortasından saçın ana merkezine kadar ayırıyoruz ayırdınız saçı iri maşa yapıp sonra kaba şekilde pen yardımı ile tutturuyoruz altta kalan saçımızda maşa yapıp tek tek pensliyoruz pensledğimiz saçları tek tek özenle açıp ensemize.

1 yada 2 tane çıtçıt ilave saç takıyoruz diğer maşaladığımız saçları tek tek açıyoruz parça parça tutamlar halinde saçın dipten uca doğru krepe yapıyoruz saçımız sağ tarafından kulak arkasından tokalıyoruz sonrada sol tarafından tokalıyoruz tokalandıktan sonra tepeye tutturduğumuz saçı açıp tek tek dipten uca doğru krepe yapıyoruz hafifçe sprey sıkıyoruz sıktıktan sonra saçımızı geriye doğru elimizle bükerek saçın ana merkezine.

tokalıyoruz saçın kalan uçlarını da içe doğru kıvırıp saçı saklıyoruz sonra saçın saçın sağından ufak tutamlar alarak güllerimizi yerleştiriyoruz sonrada saçın solundan ince tutamlar alarak tek tek güllerimizi yerleştiriyoruz en sonda saçımızın geneline bolcana sprey sıkarak fnish yapıyoruz..

Hiç yorum yok

Yorum Gönder