reklam

röfle nasıl yapılır

 Röfle nedir Röfle nedir Kaç çeşit röfle vardır. Değişik tondaki saç renkleri üzerine eşit olarak küçük parçalar halinde, saç tonun... thumbnail 1 summary

 Röfle nedir


Röfle nedir Kaç çeşit röfle vardır.

Değişik tondaki saç renkleri üzerine eşit olarak küçük parçalar halinde, saç tonunun 1 ila 7 ton arasında saça  parlaklık, dolgunluk ve saça renk vermek amacıyla yapılan renklendirme ve tonlamadır, renk yansıması.
Röfleyi temelde 8 çeşit diye sınıflandırabiliriz: Röfle, Meç, Degrade (gölge), Balyaj, Palet röfle krepe röfle highlight  tarak röfle.

Röfle en çok kimlere yakışır.
Esmerler görünümlerini yumuşatmak için röfleyi çok tercih ediyorlar. Ama kumrallara, buğday tenli kadınlara ve açık tenlilere çok daha fazla yakıştığı bir gerçek tabii.
Bence en cok kumral tende güzel ve doğal duruyor. Kumral saç üzerine platin röfle veya balyaj favorilerim. Elbette saç renginden sıkılmış, değişiklik isteyen, bayanlar  renk yansıması ve parlaklık isteyen herkes yaptırabilir. Burada önemli olan sarının tonu yani açıklığı veya koyuluğu. Bunun dışında kahve tonların üzerinde kahve bakırlar, kumral bakır üzerinde platin renk tonlamaları bizim tercih ettiğimiz bir röfle biçimidir.

Röfle ile balyaj arasındaki fark nedir.
 Röfle: Ana ton saç renginin aralarından seçilerek, orta incelikte parçalara ayrılıp saçların simetrik bir şekilde paketlenmesidir. Balyaj ise, ana ton saç renginin doğallığı korunarak, saç boy ve uçlarına atılan renk yoğunluğudur.

Röfle kaç ayda bir tekrarlanmalıdır.
Röfleli saçlar, hangi sık ve sarı tabir ettiğimiz röfle'ye uygulanmış ise minimum 3 ila 4 ayda bir yenilemek gerekir.

klasik röfle


doğal röfle


platin röfle


modern röfle

Hiç yorum yok

Yorum Gönder