reklam

porselen makyaj

Porselen makyaj nasıl yapılır. porselen makyajda dikkat etmeniz gereken şeyler şunlardır.Porselen makyaj Kryolan ürünlerinin kullanımı şar... thumbnail 1 summary

Porselen makyaj nasıl yapılır.

porselen makyajda dikkat etmeniz gereken şeyler şunlardır.Porselen makyaj Kryolan ürünlerinin kullanımı şart değildir. aten Çıkarması gerçekten çaba ister Kullanmak için isterde de genelde profesyoneller tercih eder. Çünkü hata göstermez.

Fondöteninin gündüz kullanımını hiç önermiyoruz. çünkü çok yoğun bir ürün Gelin makyajında düğün eğer geceyse önerebilirim çünkü ışıkların verdiği gri tonu normal hale döndürebilir Ürünün avantajı çok ince bir pudrayla sabitleşecek olmanız Böylelikle yüzünüzün üstünde pudra tabakası oluşmaz.

Kişiye özel yapılmaktadır Porselen Makyaj; ki bu makyaj türüne özel kozmetik malzemelerle yapılır Öncelikle cildiniz derinlemesine temizleniyor Porselen Makyaj nemlendiriliyor Beyaz bir tene sahipseniz daha iyi  bir sonuç alıyorsunuz çünkü uygulanan ürünlerin tamamına yakını açık renkli ürünlerdir.

Önce bir çeşit baz uygulanıyor ciltteki pürüzler kapatılıyor Porselen Makyaj ardından yüzünüzde belirgin olmasını istediğiniz bölgeyi seçiyorsunuz (göz yada dudaklar) makyaj yoğunluğu o bölgeyi hedef alıyor diğer bölgeler hafifçe gölgelendiriliyor Ardından makyaj sabitleyici uygulanıyor ve son rötuşlar yapılıyor

Makyaj 30-35 saat kadar dayanıyor ve sıcaktan - sudan etkilenmiyor Sonuç inanılmaz! yüzünüzde yok yok ama sanki hiç makyaj yokmuş gibi duruyor Farklı merkezlerde kişinin yüz hatalarının en doğal duracak şekilde ön plana çıkmasını sağlar Porselen Makyajda terleme olmaz ve makyaj akmaz Kalıcıdır

Tüm yüz fondöten ve pudrayla kapatılır. Buna dudaklarda dahildir. Bunun üzerine kullanılacak zamana uygun bir göz makyajı yapılır. Bu eğer bir yılbaşı gecesiyse sadece bir eyeliner da olabilir. Bir düğünse ve gelin makyajıysa hafif far oyunlarıyla göze ışık verilir. Yanak, alın ve çeneye rengi çok parlak durmayacak pudra ve allıklar uygulanır. Porselen makyajda kullanılan ürünler çok genelde mattır,simli ya da sedefli değildir. Porselen makyajda en çok kullanılan ruj rengi kırmızıdır. Çünkü yüz ve gözler genelen hemen hemen renksiz gözükür, o sebeple dudaklarda renk patlatılır. Makyajın kalıcılıgı ve akmaması içinse sabitleyici spreyler ya da transparan pudralar kullanılır.

Porselen makyajın esas amacı, cildin pürüssüzlüğünü ve fonun üzerine çizilebilirliliğini sağlamaktır. Bu sayede cilt güzelce kapatıldığı için göz yapısı daha farklı kılınabilir,dudaklar olduğundan kalın gösterilebilir,yüz şekliyle kullanılan gölgelendirmelerle oynanabilir. Yüz daraltılabilinir veya genişletilebilinir. Porselen makyaj, çok özel geceler için ve çekimler haricinde, gün ışığında kullanılabilecek bir makyaj türü değildir. Özellikle gündüz, güneş ışığında yaptığınız bütün makyaj özelliğini ortaya koyar buda sizi diğer makyajlardan 100%100 farklı kılar yani anlatmak isteğimiz şey aslında porselen makyaj sıradan makyajlardan 100 kat daha iyi olduğu anlamına gelir..

Resim yazısı ekle

Hiç yorum yok

Yorum Gönder