reklam

parlak ve düz saçın sırrı

Parlak ve düz saçın sırrı Bakımlı saçların sırrı nedir öncelikle kıvırcık saçlı bayanlar kuaföre ilk geldikleri zaman  Düz, kusursuz, i... thumbnail 1 summary

Parlak ve düz saçın sırrı


Bakımlı saçların sırrı nedir öncelikle kıvırcık saçlı bayanlar kuaföre ilk geldikleri zaman  Düz, kusursuz, ipeksi ve parlak. Saçlarının olmasını isterler.

Saçlarınızı bu hale getirirken sizi çıldırtmadan, süper sağlıklı saçlara sahip olmak için yapmanız ve yapmamanız gereken şeyleri sizlere anlatacağız.

Tasarımcılar, moda düşkünleri ve saçlarının ışığı daha iyi yansıtmasını isteyen kadınlar, dünya podyumlarında düz saçların daha fazla tercih edilmesini sağladı. Son zamanlarda en çok talep gören, popüler ve taklit edilen saç tarzı hiç şüphesiz mükemmel ve rakipsiz düz saçlar olmuştur.

Kıvırcık saçların da beğenildiği gerçeğine rağmen, düz saçlar düzgünlük ve şıklıkla eş anlamlıdır. Çünkü taranması ve bakımı kolaydır ve her durumda düzgün görünüyorlar.
Son zamanlarda saçlarınızı pek çok teknikle düzleştirsek bile, saç tipi genellikle belirlidir. Saç telinin şekli, saçlarınızın özelliğini belirler.

Düz saçların kusursuz, silindir gibi bir yapısı vardır ve bu nedenle saç teli çok daha güçlüdür. Ayrıca, düz saç tipi diğer saçlardan daha parlaktır. Çünkü pürüzsüz yüzeyi, ışığı diğer saç tiplerinden çok daha fazla parlak olduğu anlaşılıyor.

Güçlü, saç bakımı kolay ve yapısı gereği parlak olsa da, düz saç da olsa sorun yaşaya bilir ancak.
Bu nedenle hasar görmemesi için dikkatli olmanızda  fayda olacaktır.

Düz saçların, saçın ayrıldığı yerden veya yüzün çevresinden yaşlanma eğilimi vardır. Bunun için en iyi çözüm saçı her gün yıkamaktır. Ancak saç uçlarında gerekli nem ve saç derisindeki sebum miktarı arasındaki dengeyi korumak için son derece dikkatli olmalısınız.

Aynı kıvırcık saçlarda olduğu gibi, bu saç tipi için de en büyük tehlike güneş, saç düzleştiriciler, saç kurutma makineleri, yüzme havuzlarındaki klor ve boya röfle perma gibi kimyasallardır.

Güneşin en yaygın etkilerinden biri, saç fiberinin içinde kırılma yaratmasının yanı sıra, saç yüzeyindeki kütikülün hasar görmesi, düğümlenmeye neden olması, gözeneklerin artması ve elektriklenmesidir.

Bu nedenle, vücudumuzun canlı bir parçası olan saçların da düzenli beslenmeye, kuruluğun ve saç uçlarının kırılmasını önlemek için özel bakıma ihtiyaç duyduğunu özellikle unutmamak bayanlar için çok daha fazla önem taşır.saçınıza her ne ürün kulanırsanız kullanın bir uzman yardımı alarak doğru ürünü kullanmanız tavsiye edilir. 

bakımlı saçlar

Hiç yorum yok

Yorum Gönder