reklam

muz topuz 2013

Muz topuz 2013 Muz topuza başlarken saçın ayrım yönü önemlidir.saçın tepesinden bir tutam saç alarak dipten uca doğru krepe yapıyoruz.... thumbnail 1 summary

Muz topuz 2013


Muz topuza başlarken saçın ayrım yönü önemlidir.saçın tepesinden bir tutam saç alarak dipten uca doğru krepe yapıyoruz. sonra arkasından bir parça alarak dipten uca doğru krepe yapıyoruz yanlarını geriye doğru özenle krepe yapıyoruz.

Enseye doğru gediğimizde krepemizi biraz hırçın davrana biliriz.saçı krepe yaptıktan sonra hafif bir şekilde sprey sıkıyoruz.sağ taraftan geriye doğru ense köküne kadar tarıyoruz taradıktan sonra spreyliyoruz. 

Enseden yukarı doğru çapraz bir şekilde tok alıyoruz. saçın ana merkezinden kulak arkasına doğru çapraz bir şekilde ayırıyoruz.ayırdığımız üstte kalan parçayı tutturuyoruz.altta kalan parçamızı ense kökünden içine doğru kıvırıp .kıvırdığımız tutamı tokalıyoruz üste kalan saçımızın da yarısını ayırıp onuda diğer saçımızın üzerine getirip tutturuyoruz diğer parçamızı da geriye doğru tarayıp içine doğru kıvırıp tokalıyoruz önde kalan saçımızı da hafif bir krepe yaparak geriye doğru sprey sıkıp yumuşak bir şekilde tarayıp tokalıyoruz.son olaraktan topuz fırçamızla geride kalan saçlarımızı sprey sıkıp tarayıp finish yapıyoruz saçımız hazır hale gelmiştir..

muz topuz

enseden muz topuz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder