reklam

kirpik perması nasıl uygulanır

Kirpik perması nasıl yapılır Öncelikle Diyelim ki maskara süreceksiniz; ve gözlerinizin büyük görünmesini istiyorsunuz.  gözün dış kısm... thumbnail 1 summary

Kirpik perması nasıl yapılır

Öncelikle Diyelim ki maskara süreceksiniz; ve gözlerinizin büyük görünmesini istiyorsunuz.  gözün dış kısmında bulunan kirpiklere daha fazla maskara uygulamanız gerekmektedir. Kirpik makyajı ne demek nasıl  yapılır diyor, ve rimel sürmeyi sevmiyorsanız  yapmanız gereken şey şunlardır.kirpik permasına başvurmaktır. Kirpik perması sayesinde, daha dolgun, ve sürekli kıvrık kirpiklere sahip olabileceksiniz.

Kirpik perması nasıl yapılır? Kirpik perması nasıl yapılır sorusuna kimyevi maddenin göze uygulanması ve Kirpik perması için uygulanan bu kimyevi ilaçların, göze hiç bir zararının bulunmadığı belirtiliyorlar. Biz, kimyevi maddelerin her zaman bir takım zararlarının bulunduğunu biliyoruz  zaten  ancak, kirpik makyajı nasıl yapılır sorusunun yanıtları arasında yer alan rimel gibi kirpik makyajı malzemelerinin de kimyevi olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, kirpik permasını sizlere kısa yoldan anlatalım

 Kirpik perması sırasında kullanılan iki kimyevi ilaçtan bir tanesi kirpikleri kıvırırken, diğeri de kirpiklerin kıvrıklığının kalıcılığını sağlamaktadır. Bu ilaçlar sırası ile, kirpiklerin dibine uygulanır, ve 15′er dakikalık bekleme süresine tabi tutulur. Yani, yarım saatin sonunda kirpik perması yapılmış demektir. Kirpik permasının dayanıklılık süresinin bir ile iki ay arasında değiştiğini de belirtmemiz gerekmektedir.

Kirpik bakımında, kirpik boyası da bir diğer alternatifiniz. Eğer kirpik renginizden memnun değilseniz uygulamanız gereken kirpik boyasının kalıcılığı ortalama bir aydır. Kirpik boyasının uygulanma süresi ortalama on dakika civarındadır. Kirpik boyası uygulaması özellikle, kirpik rengi açık olanlara, ve de sarışınlara önerilmektedir. Kirpik boyası renk seçenekleri: kahverengi, siyah, mavi, gri 4 adet renkten oluşuyor.????

bakımlı kirpikler

Hiç yorum yok

Yorum Gönder