reklam

brezilya fön yapılışı

Brezilya fön uygulaması yapılışı Brezilya fönüne başlamadan önce saçımızı keratin şampuanıyla yıkıyoruz.5 dakika kadar köpüklü bekliyoruz.... thumbnail 1 summary

Brezilya fön uygulaması yapılışı

Brezilya fönüne başlamadan önce saçımızı keratin şampuanıyla yıkıyoruz.5 dakika kadar köpüklü bekliyoruz. sonra saçlarımızı iyice duruluyoruz kesinlikle krem mavi su serum vs kesinlikle hiç bir şey sürmüyoruz saçımız durulandıktan sonra havluya sarıp koltuğa geçiyoruz saçımızı özenle tarıyoruz taradıktan sonra saçımızın ayrım yönüne doğru ayırıyoruz.sonra enseden ince bir parça alarak şişli bir tarak yardımı ile fırçamızla hafif hafif sürüyoruz.

Yukarı doğru yavaş yavaş tarayarak saçımıza iyice ilacın yediğine emin olmamız gerek.ilacı sürmemiz bittikten sonra 30 dakika kadar bekliyoruz sonra saçta varsa arta kalan ilaçları ince bir tarakla sıyırıyoruz. fön makinesiyle kurutuyoruz. 230 derece lik düzleştiricimizle saçımıza enseden başlayarak bütün saça özenle ince ince saçımızın bütününe yapıyoruz sonra ertesi gün geliyoruz 15 dakika kadar tekrar düzleştirme işlemi yapıyoruz.

Son olarakta 3 cü gün geliyoruz.saçımız sabitleyici şampuanıyla yıkayarak keratin kremi uyguluyoruz.sonra saçımızı yukardan aşağı iyice kurutuyoruz gerekirse 1 kat daha düzleştire biliriz.

Not:brezilya fönünü yaptırdıktan sonra kesinlikle baş ka marka şampuanlar kullanmıyoruz kullandığınız taktirde brezilya fönü hızlı bir şekilde bozulmaya başlar.


brezilya fön

Hiç yorum yok

Yorum Gönder