reklam

2013 topuzları

2013 topuzları modelleri Merhaba hanımlar bu gün sizler için  2013 topuzları modelleri hakkında bir makale hazırladık. Umarım aklınızd... thumbnail 1 summary

2013 topuzları modelleri


Merhaba hanımlar bu gün sizler için 2013 topuzları modelleri hakkında bir makale hazırladık. Umarım aklınızdaki sorunlara yardımcı olabiliriz.

Öncelikle saçımıza bir kat fön çekiyoruz fönümüzü çektikten sonra saçımızı ortadan ikiye ayırıyoruz ayırdığımız saçımızı saçın ana merkezinden küçük bir daire şeklinde atkuyruğu yapıyoruz.

Yaptıktan sonra saçımızı  küçük bir sünger ile sarıyoruz saç kaymasın diye saçın dibine iyice tokalıyoruz tokaladıktan sonra saçın üzerine orta boy simit şeklinde bir sünger takıyoruz süngerimizi taktıktan sonra onunda üzerine bir sünger daha takıyoruz.

İkinci süngerimizde taktıktan sonra süngerlerimizin üzerine file şeklinde sahte bir saçla kaplıyoruz.sonra saçımızın ön kısmından bir parça ilave saçla destekliyoruz.destekledikten sonra hafif krepe yapıp birazda sprey liyoruz.üstte kalan parça saçımızda kalan uçlarını elimizle kıvırıp süngerin içine yerleştiriyoruz.yerleştirdikten sonra saçımızın ense kısmından bir tutam saç alıp krepe yapıp yukarı doğru tarıyoruz ve diğer parçalarıda aynı şekle krepe atarak saçın üstüne doğru tarayıp iyce spreyliyoruz.

Spreylediğimiz saçlarımızıdabir tarak yardımı ile saçın dip tarafına doğru tarayarak sprey sıkıp yüzeysel olara saçımız kaymasın diye büyük firketeler takıp boca spreyliyoruz.spreyledikten sonra taktığımız firketeleri tek tek çıkarıp saçımızı bol miktarda sprey sıkıp saçımızı sabitliyoruz.saçımızı sabitledikten sonra bir vigo yardımı ile iyice kurutuyoruz ve saçımız hazırdır.
balon topuz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder